A Few of my Favorite Things


This post will be answering a few ‘about me’ questions. Most of it is just in regards to a few things I like or use. If y’all would like, answer the questions for yourselves in the comments! That would be fun…

Question #1. What is your favorite flower?

Answer: Hydrangeas. 


Question #2. What is currently your favorite kind of tea (substitute for beverage if you don’t like tea)?

Answer: Hibuscus Ginger Organic tea, by Tao of Life. 

Question #3. A favorite beauty product?

Answer: Maybelline New York, The Colossal Volum Express mascara. 


Question #4. Apples or oranges?

Answer: I love apples! Especially sweet, crunchy, organic ones 😀 . 


Question #5. One book you read recently that you would highly recommend?

Answer: Mansfield Park, by Jane Austen. This book kept me on my toes. And frustrated! 😉


Question #6. What is something you baked recently that turned out?

Answer: Gluten-free biscuits. Laugh all you like, people. I am gluten-free and thoroughly enjoy finding new things to try. They may not be those lovely fluffy southern thingys y’all are used to…but they still taste good!


Question #7. One book you read as a younger kid and still love?

Answer: Keeping Holiday, by Starr Meade. I love this book so much! It’s a great read, and we read it when I as younger as an ‘out-loud’ family book. It’s clean, religious, and is a somewhat ‘allegory’ novel. 


Question #8. What are your favorite therapeutic products?

Answer: Essential oils! I love Edens gardens for our diffuser, and Doterra for putting in mint chip ice cream 😀 . 



Question #9. Show one photo you recently took that you like?


Little announcement~My next post will be a writing post, on…WRITER’S BLOCK! Because I haven’t done a post on writing in a little while. Also, my writing blog is going to be doing a fun little post. I will use two writing prompts to begin a fun little story. It’s not up yet, but when it is–you can check it out here: http://midnightwriter2000.blogspot.com/