A Few of my Favorite Things

Hello!

This post will be answering a few ‘about me’ questions. Most of it is just in regards to a few things I like or use. If y’all would like, answer the questions for yourselves in the comments! That would be fun…

Question #1. What is your favorite flower?

IMG_6853.JPG
Answer: Hydrangeas. 

 

Question #2. What is currently your favorite kind of tea (substitute for beverage if you don’t like tea)?

IMG_6802.JPG
Answer: Hibuscus Ginger Organic tea, by Tao of Life. 

Question #3. A favorite beauty product?

IMG_6809.JPG
Answer: Maybelline New York, The Colossal Volum Express mascara. 

 

Question #4. Apples or oranges?

IMG_6824.JPG
Answer: I love apples! Especially sweet, crunchy, organic ones 😀 . 

 

Question #5. One book you read recently that you would highly recommend?

IMG_6828.JPG
Answer: Mansfield Park, by Jane Austen. This book kept me on my toes. And frustrated! 😉

 

Question #6. What is something you baked recently that turned out?

IMG_6827.JPG
Answer: Gluten-free biscuits. Laugh all you like, people. I am gluten-free and thoroughly enjoy finding new things to try. They may not be those lovely fluffy southern thingys y’all are used to…but they still taste good!

 

Question #7. One book you read as a younger kid and still love?

IMG_6831.JPG
Answer: Keeping Holiday, by Starr Meade. I love this book so much! It’s a great read, and we read it when I as younger as an ‘out-loud’ family book. It’s clean, religious, and is a somewhat ‘allegory’ novel. 

 

Question #8. What are your favorite therapeutic products?

IMG_6832.JPG
Answer: Essential oils! I love Edens gardens for our diffuser, and Doterra for putting in mint chip ice cream 😀 . 

 

 

Question #9. Show one photo you recently took that you like?

IMG_6778.JPG
Dogwoods!

Little announcement~My next post will be a writing post, on…WRITER’S BLOCK! Because I haven’t done a post on writing in a little while. Also, my writing blog is going to be doing a fun little post. I will use two writing prompts to begin a fun little story. It’s not up yet, but when it is–you can check it out here: http://midnightwriter2000.blogspot.com/

signature

 

 

 

 

Advertisements

The Hydrangeas

Hello!

As I mentioned in a previous post Hydrangeas are my favorite flower (also tulips).

So when I couldn’t think of much to draw….I decided to draw Hydrangeas.

Thanks!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sorry for the awful image quality!
Up close of some of the blooms. The all blue one is my favorite.
Up close of some of the blooms. The all blue one is my favorite.

-E.F-